Pedron Caffè sklenice na espresso, 80 ml

Kód: P1110
50 Kč
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Krásná sklenice na espresso od Pedron caffe vám udělá dokonalou službu. Vejde se do ní dvojité espresso, nebo ji využijete na vodu, kterou ke kávě budete podávat.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nádherná sklenice na espresso od Pedron caffe má nádherný moderní design. Je minimalistický, takže se hodí k jakémukoli dalšímu porcelánu. Má objem 80 ml, což je ideální na espresso, ristretto nebo jen na vodu ke kávě. Tím, že je ze skla, podpoříte své chuťové pohárky a vyzdvihnete krásu černé kávy s její bohatou pěnou.

Jak připravit dokonalé ristretto?
Ristretto je menší brácha espressa a má ve svých 20 ml dokonale výraznou chuť. Vyzkoušejte ho i U ristretta je důležité správně namlít kávu. Musíte použít jemnější mletí než v případě espressa. Konzistencí pak připomíná téměř moučkový cukr. Pak už je postup stejný jako v případě espressa. 7 až 8 gramů namleté kávy, kterou umístíte do kávovaru a necháte 25 vteřin protékat vodu o teplotě 90 °C. Díky jemnějšímu mletí voda neprotéká tak rychle, a proto budete mít 20 ml kávy, ve které se snoubí všechny chutě a vůně. My vám přejeme dobrou chuť.

TIP pro ještě lepší kávu
Na ristretto vybírejte spíš tmavě upražená zrna. Taková káva má intenzivní hořkou chuť a objevují se v ní tóny karamelu, čokolády a oříšků.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pedron logoŘemeslná pražírna kávy

Tato je řemeslná pražírna byla založena v roce 2004 Massimem Pedronem. Pražírna Pedron Caffè představuje kvalitu, tradici a zároveň drží krok s novými trendy. Reprezentuje tak ideální kombinaci mezi moderní a starodávnou technologií. Pro výrobu pražené kávy používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí a každé zrno je pečlivě kontrolováno a hodnoceno dle SCA protokolu.

Kávové třešně

Zrání kávových třešní v oblastech ve vysokých nadmořských výškách až 2000 m.n.m. dodává výsledné upražené kávě její charakteristicky sladší a komplexnější chuť. To je dáno díky vysokým teplotním rozdílům mezi dnem a nocí v těchto místech. Všichni dodavatelé kávových zrn pro pražírnu Pedron Caffé, která pro svou výrobu používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí, jako je Braziílie, Columbie, Etiopie či Papua Nová Guinea, podléhají certifikacím Rainforest Alliance a UTZ certifikaci

Dodavatelé

Všichni dodavatelé kávových zrn pro pražírnu Pedron Caffé, která pro svou výrobu používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí, jako je Braziílie, Columbie, Etiopie či Papua Nová Guinea, podléhají certifikacím Rainforest Alliance a UTZ certifikaci.

Pražení

Samotným srdcem pražírny Pedron Caffé je řemeslný horkovzdušný pražící buben. Každá várka kávy prochází pomalým pražením vzduchem pod pečlivým dozorem mistrů pražičů.