Pedron Caffè Horká čokoláda Classic v prášku, 1 kg

Kód: P13734
450 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Jste milovníci horké čokolády? Pak musíte ochutnat tu od Pedron caffe. Je bez lepku a umělých barviv a vytvoříte si ji tak hustou, jak budete chtít. S pořádnou šlehačkovou čepicí vykouzlíte čokoládově smyslný okamžik.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pedron caffe Horká čokoláda v prášku
Ať už ji milujete vy nebo vaše děti, na horkou čokoládu si vždycky najdete ten správný čas. A s Pedron caffe si ten rodinný moment užijete ještě více. Má nádhernou typicky čokoládovou texturu a úžasně voní po kakau.

Příprava zabere jen 3 minuty
Můžete ji připravit pomocí parní trysky svého kávovaru nebo jednoduše v hrnci na sporáku. U obou způsobů je princip stejný. Do teplého mléka rozmícháte prášek a zahříváte cca 2 minuty. Díky obsahu škrobu se čokoláda zahustí. Pokud vám bude připadat málo hustá, stačí jen přihodit další lžičku. Na závěr ji ozdobte kopcem šlehačky a trochou strouhané čokolády. Dokonalá slast.

Návod k přípravě
Rozpusťte 30 g prášku Pedron caffe Horká čokoláda ve 150 ml teplého mléka a zahřívejte 1 až 2 minuty k bodu varu. Zahřívat můžete tryskou kávovaru nebo si čokoládu připravit v hrnci na sporáku. Pro ještě hustší horkou čokoládu přidejte více prášku a naopak.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hořká čokoláda
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
B Avatar autora | 27.4.2023
Velice dobrá a luxusní čokoláda

Pedron logoŘemeslná pražírna kávy

Tato je řemeslná pražírna byla založena v roce 2004 Massimem Pedronem. Pražírna Pedron Caffè představuje kvalitu, tradici a zároveň drží krok s novými trendy. Reprezentuje tak ideální kombinaci mezi moderní a starodávnou technologií. Pro výrobu pražené kávy používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí a každé zrno je pečlivě kontrolováno a hodnoceno dle SCA protokolu.

Kávové třešně

Zrání kávových třešní v oblastech ve vysokých nadmořských výškách až 2000 m.n.m. dodává výsledné upražené kávě její charakteristicky sladší a komplexnější chuť. To je dáno díky vysokým teplotním rozdílům mezi dnem a nocí v těchto místech. Všichni dodavatelé kávových zrn pro pražírnu Pedron Caffé, která pro svou výrobu používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí, jako je Braziílie, Columbie, Etiopie či Papua Nová Guinea, podléhají certifikacím Rainforest Alliance a UTZ certifikaci

Dodavatelé

Všichni dodavatelé kávových zrn pro pražírnu Pedron Caffé, která pro svou výrobu používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí, jako je Braziílie, Columbie, Etiopie či Papua Nová Guinea, podléhají certifikacím Rainforest Alliance a UTZ certifikaci.

Pražení

Samotným srdcem pražírny Pedron Caffé je řemeslný horkovzdušný pražící buben. Každá várka kávy prochází pomalým pražením vzduchem pod pečlivým dozorem mistrů pražičů.