Pedron Caffè Horká čokoláda Classic v prášku, 1 kg
Kód: P13734Detailní popis produktu
Pedron caffe Horká čokoláda v prášku
Ať už ji milujete vy nebo vaše děti, na horkou čokoládu si vždycky najdete ten správný čas. A s Pedron caffe si ten rodinný moment užijete ještě více. Má nádhernou typicky čokoládovou texturu a úžasně voní po kakau.
Příprava zabere jen 3 minuty
Můžete ji připravit pomocí parní trysky svého kávovaru nebo jednoduše v hrnci na sporáku. U obou způsobů je princip stejný. Do teplého mléka rozmícháte prášek a zahříváte cca 2 minuty. Díky obsahu škrobu se čokoláda zahustí. Pokud vám bude připadat málo hustá, stačí jen přihodit další lžičku. Na závěr ji ozdobte kopcem šlehačky a trochou strouhané čokolády. Dokonalá slast.
Návod k přípravě
Rozpusťte 30 g prášku Pedron caffe Horká čokoláda ve 150 ml teplého mléka a zahřívejte 1 až 2 minuty k bodu varu. Zahřívat můžete tryskou kávovaru nebo si čokoládu připravit v hrnci na sporáku. Pro ještě hustší horkou čokoládu přidejte více prášku a naopak.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hořká čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Řemeslná pražírna kávy
Tato je řemeslná pražírna byla založena v roce 2004 Massimem Pedronem. Pražírna Pedron Caffè představuje kvalitu, tradici a zároveň drží krok s novými trendy. Reprezentuje tak ideální kombinaci mezi moderní a starodávnou technologií. Pro výrobu pražené kávy používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí a každé zrno je pečlivě kontrolováno a hodnoceno dle SCA protokolu.
Kávové třešně
Zrání kávových třešní v oblastech ve vysokých nadmořských výškách až 2000 m.n.m. dodává výsledné upražené kávě její charakteristicky sladší a komplexnější chuť. To je dáno díky vysokým teplotním rozdílům mezi dnem a nocí v těchto místech. Všichni dodavatelé kávových zrn pro pražírnu Pedron Caffé, která pro svou výrobu používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí, jako je Braziílie, Columbie, Etiopie či Papua Nová Guinea, podléhají certifikacím Rainforest Alliance a UTZ certifikaci
Dodavatelé
Všichni dodavatelé kávových zrn pro pražírnu Pedron Caffé, která pro svou výrobu používá pouze ručně sbírané kávové třešně z vysokonadmořských oblastí, jako je Braziílie, Columbie, Etiopie či Papua Nová Guinea, podléhají certifikacím Rainforest Alliance a UTZ certifikaci.
Pražení
Samotným srdcem pražírny Pedron Caffé je řemeslný horkovzdušný pražící buben. Každá várka kávy prochází pomalým pražením vzduchem pod pečlivým dozorem mistrů pražičů.